tisdag 20 juli 2010

Tio små negerpojkar

I kväll blev det bara 2 jägare på pass.Men vi satte oss rätt för snett höger om Mikael dök det upp en sugga med 5 kult och på min vänsterflank kom det 2 med smått. Sen var det ju så att ingen hann få iväg ett skott så mellan oss gick ca 15 grisar och smackade av vetet i tio min. Då tänkte jag att det bör räcka som dagsranson så jag skrämde dem mot Mikael men det gick fort över skjutgatan. Det bidde inget

4 kommentarer:

Kvistabo´n. sa...

Så såpass rädda blev dom suggorna av ett par skott... Jag är hemma på lördag. :)

Lindö på landet sa...

Det är ju spännande att se efter om ni sitter där ute i veten och trycker..Helt otroligt man bor några meter från alla grisar och jag har endast sett en gris någonsin...Kan jag få vara med någon kväll =) Hoppas inte Oliver stört er heller..hehe han drog ner på cykeln till kjell och lilian och sjöng för full hals. Det borde ju skrämt iväg allt levande.

Maria

Om det skulle dyka upp en halvrisig rävunge när ni sitter på pass tror jag den lille skulle må bäst av att få avsluta sina dagar. Den e ganska tam och orädd och beter sig lite lustigt,den ser ju inte riktigt frisk ut heller. Häromdagen var den inne i huset där vi bor nu och gjorde sina behov !!!!!

hedebonn sa...

Jadå du får gärna sitta med men jag har förstått att du har svårt för att hålla tyst.......... Men Oliver har inte skrämt bort nån.

Lindö på landet sa...

Lovar att försöka va tyst ialla fall ;) men det e ganska svårt, hehe