måndag 31 december 2012

Årsgris

I kväll gjorde vi ett försök igen jag o Mr Swarovski. Det dök upp 4 grisar, man kan kalla dom årsgrisar så här på nyår tror jag. En av dom följde med mig hem och tack till Kvistabon för hjälpen med pälsen. En liten galt på 43 levandevikt var det. Gott slut och gott nytt år till alla

onsdag 26 december 2012

Otur för Erik

Erik hade otur att denna kom i vägen

Temperaturen går ju an men tiden de kom ?
Efter julmaten skulle vi gå en sväng i skogen och jag gick på grisspår. Det var ju lätt att följa då man ser hur många som varit på åteln inatt. En bred gata rätt in i de tätaste granar vi har, men vi har för små marker för att följa svin. Däremot hade Erik tur när han smög från andra hållet. Han gick på en liten skovel som han kanske behåller trofe`n efter. A.D sköt sin andra galt i natt på 4 dar på grannmarken så grattis till den. Snön börjar annars sjunka ihop så det går att gå i skogen.

söndag 23 december 2012

Helger

God jul o gott nytt år till er som läser min tillfälliga blogg.

tisdag 18 december 2012

Skogen

Skogsavverkning Hede Har vi tur så håller vädret i sig och vi får ut lite virke i år också.

Brödbak

Skulle varit luktkort

Nya brödkakor på gång
Årets brödbak är över och det vill till att hålla sig i från frysen fram till jul. Annars ingen tur med grisar, de är där men inte när vi är där. Är kvar ca 10 cm snö efter ett par dagars blidväder och på väg att bli kallt igen. Skare och hundar går inte ihop så det blir nog uppehåll på jakten över helgerna.